DL5CN Intermediate

  • Member since Apr 3rd 2019
  • Last Activity:
Posts
151
Reactions Received
205
Points
970
Profile Hits
1,074
  • Hi Jabi,
    sorry but I am afraid not to be able to help.
    Plaease try to transmit on lower frequencies, start 100 MHz or so. And then increase the
    frequency 100 MHz stepwise.

    In a similar case with my Pluto it helped.
    Another idea is to change the firmware or to use the DFU-Method. Ist is described in
    "analog wiki".

    Regards
    73s
    Andreas

  • About PLuro plus:

    Dear om, I am Jabi, ea2aru and I have the same problem (low power out). If it is possible, please, send me the point (or photo) for correct the problem:

    ... Output much to low, about -30 dBm. One hint was a bad soldering at the output transformer...


    Best new year for you and your family de Jabi, ea2aru.


  • Hallo Andreas,


    bitte den Benutzernamen ändern und das Rufzeichen verwenden. Vielen Dank!


    73s Peter

    • Hallo Peter,

      ja, danke für den Anstoß.
      Das war bei der etwas hastigen Anmeldung geschehen.

      73
      Andreas

    • Super Andreas, kein Problem.. Wilkommen im Board und viel Spaß mit QO-100 :-) 73s Peter

    • Hallo Peter,

      den habe ich schon, ich bin der mit einem "Leimbrett" und einer
      daraus gebastelten 12V Portabelstation. Auf der Hamradio werde ich im Auftrag des AATIS bei der Lehrerfortbildung einfache Empfangsmöglichkeiten zeigen....
      Wir sehen uns, ich finde das geplante Meeting der QO-100
      Benutzer prima.
      73
      Andreas

      Like 1